ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, Πειραιάς, Πέραμα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, Πειραιάς, Πέραμα, Τσαούση Βερτοπούλου
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, Τσαούση, Πειραιάς, Βερτοπούλου, Πέραμα
ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΣΑΟΥΣΗ ΒΕΡΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, Πειραιάς, ΠέραμαΠειραιάς, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, Πέραμα

 
 
 

Κέντρο Αισθητικής Κωνσταντίνας Τσαούση Βερτοπούλου / 

Υπηρεσίες

 / Πρόσωπο

 

• Ενυδάτωση με βιομόρια

Περιποίηση προσώπου για ενυδάτωση και λάμψη με προϊόντα βιοτεχνολογίας τελευταίας γενιάς (βιομόρια) με ισχυρή ενυδατική και συσφικτική δράση

• Βαθύς καθαρισμός:

Η απαραίτητη περιποίηση για κάθε τύπο δέρματος. Απαλλάσσει το δέρμα από τους ρύπους, το περιττό σμήγμα κ τα νεκρά κύτταρα. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα.

• Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση είναι μία μη χειρουργική μέθοδος αποφλοίωσης του δέρματος που βοηθά άμεσα στην αλλαγή της υφής και της όψης του δέρματος με εντελώς φυσικό και ανώδυνο τρόπο. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και κυρίως για αφαίρεση πανάδων, δυσχρωμιών, βαθιών ρυτίδων, ουλών και σύσφιγξη των πόρων.

• Revitalizing peel

Θεραπεία ανάπλασης κυττάρων με προϊόντα Exuviance. Η θεραπεία αυτή βελτιώνει ουσιαστικά την υφή και τον τόνο του δέρματός σας, καθώς και μειώνει τα σημάδια του χρόνου, την ακμή και τις λεπτές γραμμές. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

• Εξάλειψη ακμής

Η πολυετής πείρα μας στην αντιμετώπιση της ακμής , μας έδειξε ότι για την αντιμετώπισή της χρειάζονται κάποιες επισκέψεις για την αφαίρεση των φλυκταινών και επούλωση της επιδερμίδας με ειδικά προϊόντα και οξέα.

• Βαθύ φυτικό peeling

Είναι μια μέθοδος βαθιάς απολέπισης με βότανα για άψογο, καθαρό, λείο και ανανεωμένο δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 5 ημέρες, από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

...designed by zinan & gam...